tilmeld link

EDB & Internet -» Services

Computer112

Vi yder pc hjælp til din computer Vi kender alt til den frustration der opstår, når computeren, efter at man har været gennem de logiske" løsninger, alligevel ikke virker som den skal. Reetablering, reparation, opsætning eller rensning af din computer, udføres hos dig eller på vores værksted, fra dag til dag.
Har du mistet vigtige data på din harddisk, kan vi i de fleste tilfælde yde PC hjælp og reetablere dem. Vi laver PC hjælp på følgende: hardwareproblemer, installerer Windows-programmer, printere, internetopkoblinger samt trådløst netværk - er du i tvivl så ring og få en uforpligtende snak med en af vore teknikere.
Som en ekstra service ved PC hjælp bliver alle computere, som vi har til reparation, renset for støv uden ekstra beregning. Vi har kørende hjemmeservice på hele Sjælland - læs mere under priser. Kunder er også velkomne til at sende eller bringe pc'en.


Søgeord: pc hjælp, computer hjælp, computer reparation, pc reparation
Tilføjet d.
Kategori: EDB & Internet » Services
Vurderet: Computer112
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 4,1 ud af 5 - baseret på 39 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

39
4,1
Stemmer:Computer112 Link er blevet vurderet 4,1 stjerner
 Stem på dette link

Link kommentarer:
Kommentar af: Henrik L. Ibsen, d.20-01-2014, kl.09:37
Computer 112 kan redde data fra en crashet (stendød) harddisk

Computer 112 har hjulpet mig med en chashet Harddisk. Min fine backup strategi på min iMac virkede fint, men var sat forkert op, så der manglede en hel del billeder, som ikke var i min backup. Damn - og pinligt er det også!

Computer 112 fik disken og fik genskabt de mac-arkiver som indeholdt billederne.
Om prisen var høj eller lav - det kommer helt an på hvor vigtige man synes sine dataer - MINE data var vigtige.

Computer 112 hjemtog reservedele til min HDD fra USA og reparerede disken, som ellers var blevet opgivet af NeverBoot, som på glimrende vis havde skiftet HDD''en men altså måtte opgive at hive data ud.

"Din disk er stendød" sagde den flinke mac-mand .... "Der er ikke mere vi kan gøre- du skal have fat i nogle profs.
Så der surfer man rundt og kigger på de specialbutikker der kan den slags - og der er ikke mange af dem.

Jeg valgte Casper Schou, fordi Computer 112 er en butik med et troværdigt ansigt, og desuden med fine anmeldelser.
Efter en kort telefonsnak, fik jeg klar besked : " Det kan jeg klare med 99,9% sikkerhed, men det er dyrt at reparere harddiske, hvis det altså er nødvendigt"
Jeg troppede op med disken og forklarede om problemet.

Ugen efter havde jeg en ny disk med data i hånden ! Imponerende !

Det viste sig at ikke alle data var fundet frem pgra. at flere læsehoveder var chrashet, og nogle sektorfejl skjulte mine data - men jeg vidste hvad der skulle ledes efter, og efter noget data-arkæologisk arbejde, fik Casper fra Computer 112, fisket hele arkivet tilbage fra "de evige bitmarker"

Casper er en sjælden profil i IT-branchen : Dybt kompetent og hudløs ærlig. (jeg er selv IT mand igennem 25 år - og selvfølgelig også selv kompetent og ærlig ;-)
Jeg har lært lektien om backup og opsætning af backup (ikke mindst), så jeg forventer ikke at have behov for hjælp igen, men hvis nogen står med en disk som er erklæret stendød - så vil jeg varmt anbefale Computer 112, hvis der er noget på den som du ikke kan undvære

Skriv en kommentar omkring websiden: Computer112
Dit Navn:
Validering: 9 + 10 =
Kommentar:Relaterede links:

Ofir.dk


Dansk index med søgefunktion. Links til alle typer hjemmesider. Sektioner med karriere jobsøgning, e-handel og bilannoncer

Nova Consult ApS


Siden grundlæggelsen i 1995 har Nova Consult ApS været en af Skives største edbspecialister indenfor computer, datakommunikation, software og

ITHE.DK


ITHE.DK baseret i Hornbæk Nordsjælland leverer alt fra support, webdesign, seo, hardware, software, drift og opsætning til implementering og r