tilmeld link

EDB & Internet -» Programmering

EDB & Internet fungerer ikke uden programmering, så hvis du skal lave noget blot en smule ud over det sædvanlige på nettet, får du brug for viden om programmering. Det finder du på linkene på denne side. Du finder også programmører, som er klar til at lave din programmering for dig.
1
4,0
 Stem
AlfaOrigo software,svagstrøms; ingeniør

AlfaOrigo software,svagstrøms; ingeniør

Ingeniør virksomhed med netværk til ethernet og dørtelefoner. med installering op opsætning af netværk, giver gerne tilbud for projektering af netværk.
Vi beskæftiger os med alt der har rellevans for ingeniør virksomhed, vi arbejder med elektronik, software og hardware. vi udføre også ingeniør arbejde på bestilling..
5
4,0
 Stem
Axicode a/s

Axicode a/s

Hvem er vi? Axicode A/S leverer primært løsninger bestående af kundetilrettet software samt den rette hardware og forbrugsstoffer til opgaven. Vi beskæftiger os med mange forskellige brancher lige fra detailhandel til entreprenør branchen.
Vi er kendt for at softwaren er nem at anvende og for at brugeren ikke skal igennem overflødige skærmbilleder eller funktioner.
Al vores software er skrevet til både keyboard/mus og touch monitor. Vi l.
1
4,0
 Stem
Ciklum

Ciklum

Ciklum er en global softwareudviklings- og teknologipartner. Vi leverer softwareudvikling til Fortune 500, og lignende hurtigt voksende organisationer i hele verden.
Med over 2.700 udviklere placeret i leverancecentre i hele verden, leverer vi en bred vifte af ydelser til vores klienter, herunder softwareudvikling, Quality Assurance, R&D, loT, Big Data. Software-udviklingsteam.
4
4,3
 Stem
ecentralen.dk

ecentralen.dk

Professionelt udvikling i java og C# (ASP.NET). Proffessionelt database-design. Cand. scient i matematik og datalogi.
Har arbejdet med udvikling af IT-systemer siden 1994. Se nærmere på ecentralen.dk..
8
3,5
 Stem
eksakte

eksakte

Eksakte har specialiseret sig i webløsninger med vægt på funktionalitet og fleksibilitet.
Målet er, at kunden opfatter os som samarbejdspartner frem for leverandør. Vores kunder skal føle sig trygge, og derfor er ærlighed og tillid nøgleord for vores arbejdsform..
8
3,6
 Stem
Eksperten.dk

Eksperten.dk

Her kan du få svar på dine IT spørgsmål. Eksperten kalder sig for Danmarks største IT community. I deres forums er der stillet mere end 700.000 spørgsmål i mange forskellige kategorier.
Sitet et levende og dynamisk - har du et problem mht. IT kan du være ret sikker på at finde en ligesindet der har et svar til dig..
10
3,9
 Stem
Elektronik HW & SW udvikling outsourcing til Indien

Elektronik HW & SW udvikling outsourcing til Indien

Embedded Elektronik Hardware & Software udvikling til små priser i Indien.

Outsourcing af dit udviklings projekt kost effektivt , hurigt og billigt . Fra ide til færdigt produkt hurtigt og effektivt . ISO 9000 certificeret.
4
3,8
 Stem
Haastrup IT

Haastrup IT

Haastrup IT løser opgaver inden for programmering. Vi udfører både webprogrammering og applikationsprogrammering i teknologier som visusal basic, ASP, ASP.Net, AJAX, JavaScript, Access m.m
Så kontakt os hvis du skal bruge en dygtig programmør.
5
2,8
 Stem
Konsulenthuset PØ Data A/S

Konsulenthuset PØ Data A/S

Find en dygtig og engageret it-konsulent, der er ekspert på lige netop den opgave, du skal have udført.

PØ Data har 15 års erfaring i branchen og aftaler med 700 professionelle eksterne it-konsulenter. Ring og bestil et CV på de mest erfarne it-konsulenter inden for udvikling/programmering, projektledelse, forretning og drift.
Vi finder den mest egnede it-konsulent - både fagligt og personligt, så konsulenten passer bedst muligt til jeres o.
6
4,0
 Stem
Liceo

Liceo

IT konsulentfirma for små og mellemstore virksomheder. Vi leverer kundskab og rådgivning inden for teknologi, IT Ledelse, softwareudvikling, og vejledning i processerne inden for disse områder.

Vi sætter en ære i synlige resultater og i at hjælpe din virksomhed til at gøre bedre brug af IT..
2
4,0
 Stem
M Solutions

M Solutions

Helhedsorienteret, ærlig og præcis rådgivning. Udviklingshus med identitet og holdning. Vores fokus er på programmering indenfor Microsoft verdenen.
I en verden hvor teknik og begreber hurtig skifter karakter er det særlig vigtigt at have en holdning til det man laver.
Hos M Solutions er du som kunde altid sikret en holdning til dine udfordringer og dine problemstillinger..
3
3,3
 Stem
MySupport.dk - Let us handle IT

MySupport.dk - Let us handle IT

MySupport.dk ApS er en nytænkende virksomhed i vækst.
Vi tilbyder alt indenfor webudvikling - alt fra en lille hjemmeside til store webløsninger. Kendetegnende for MySupport er at vi engagerer os i vores samarbejdspartnere og kunder.
Vi støtter og vejleder dem - uanset opgaven..
2
4,5
 Stem
NemProgrammering.dk

NemProgrammering.dk

På denne side kan du lære at lave din egen hjemmeside helt fra bunden. Vi underviser i HTML, CSS, PHP, MySQL og Javascript. Det bedste af det hele er at ALT er gratis. Vi underviser igennem vidoer, og du finder over 50 danske video vejledninger her på sitet. Skulle du have spørgsmål til undervisningen, kan du under hver video stille dem, og vi vil svare så hurtigt som muligt!.
5
3,8
 Stem
Net Image A/S

Net Image A/S

Vi leverer løsninger inden for e-handel, e-service og digital billettering.
Vi har mange års erfaring og har mange store e-handels succeser på samvittigheden.
Vi ønsker at skabe værdi for vore kunder ved at afdække deres behov og derefter specialudvikle de løsninger, som giver succes..
38
3,2
 Stem
Noitso A/S

Noitso A/S

Hos Noitso leverer vi forretningskritiske IT-løsninger og rådgivning. Vi arbejder med digitalisering af arbejdsgange, håndtering af kunder, portaler, udvidelser af eksisterende systemer, CMS m.m.

Vi tager brug af de almindelige teknologier og platforme til udvikling af forskellige projekter.

For os er kundetilfredshed, innovation og effektivitet et must, og vi bestræber os på at vores IT-løsninger indgår som en naturlig del i kundens organisation.

Kontakt os i dag og hør .
7
3,1
 Stem
PHP Tutorials & Artikler

PHP Tutorials & Artikler

Lær PHP med denne kæmpesamling af tutorials og artikler, masser af eksempler..
4
4,0
 Stem
Scandic IT

Scandic IT

Scandic IT er et konsulent- og softwarehus. Vi nyudvikler og tilpasser software bygget på Microsofts .net teknologi. Har du et projekt du gerne vil have realiseret, er du velkommen til at kontakte os på mail

Besøg vores hjemmeside for yderlige information..
9
3,8
 Stem
Semenoff - Advanced solution development

Semenoff - Advanced solution development

Professionel softwareudvikling og konsulentassistance specialiseret i software fra Microsoft med hovedvægt lagt på .NET (C#) systemudvikling.
Udvikling af bl.a. Windows og WEB applikationer (ASP.Net og AJAX), Web-services og remoting. Web-design og skræddersyede WEB- og Windows-løsninger for dig..
0
0,0
 Stem
SharePoint Programmering i Danmark

SharePoint Programmering i Danmark

valuesoft.dk - Vi tilbyder SharePoint udvikling og program udvikling til en overkommelig pris, som opfylder dine krav. Ring venligst til os på 70 230 230 for at høre mere om SharePoint udvikling - København, Danmark.
1
3,0
 Stem
Solutions2all.dk

Solutions2all.dk

Stedet hvor udviklere mødes. Link til alt omkring ASP, og relateret teknologier. Du vil finde et komplet community, forum, downloads, artikler, links, bøger, and meget mere.