tilmeld link

EDB & Internet -» Debat

Der debatteres dagligt både i den danske presse, tv, radio mv. Nogle steder har også forsøgt sig på nettet, med at skabe et forum for debat. Specifikt her har vi samlet debat sted omkring Computer og IT
8
3,1
 Stem
Boykot.dk - Folkets Talsmand

Boykot.dk - Folkets Talsmand

Boykot.dk er et frit debat forum, med fokus på tvivlsomme nicher i vores Samfund, som vi bør gøre noget ved. Samtidig sker der en hel del oplysning og velgørenhed rundt omkring i verden, der umiddlebart ikke er til at få øje på, men som vi gerne vil have ud til så mange mennesker som muligt. Benyt boykot.dk som du lyster, og vær' med til at ændre verden indefra!.
4
4,0
 Stem
Forbrugersnyd

Forbrugersnyd

Portal med tilknyttet forum, hvor man kan bedømme firmaer igennem erfaringer. Man kan give både postive og negative meninger til kende.

Eneste der kræver er tilmelding, som er 100% gratis. Siden indeholder også link til forbrugerne hvor de kan få hjælp hvis de har købt en vare, som de er utilfreds med..
4
4,0
 Stem
WHS Forum

WHS Forum

WHS Forum - Et community om Windows Home Server Da jeg savnede et dansk site om Windows Home Server, besluttede jeg mig for at gøre noget ved.
Jeg er selv en ivrig bruger af home serveren og installere en masse ting på den, for at afprøve den. Lige pt. har jeg nogle add-ins på den, samt jeg har installeret php, mysql database, mailserver, webmail og utorrent,- det hele kører bare perfekt og jeg har ikke haft nogen break downs, i nu.
Jeg håber at WHS.