tilmeld link

EDB & Internet -» Multimedia

Find multimedia hjemmesider her - alt fra HiFi produkter, codecs til afspilning af video og lyd samt mere brede emner inden for multimedier
17
3,9
 Stem
Christian Jeppesen Multimediedesign

Christian Jeppesen Multimediedesign

Webdesign, Motion Graphics, 3D grafik. Christian Jeppesen, Multimediedesigner med fokus på Motion Graphics og 3D grafik.

Under uddannelse på Århus ErhvervsAkademi og har beskæftiget mig meget med Flash CS4, After Effects CS4 og arbejder meget med både PHP, Javascript, XHTML og CSS..
7
4,3
 Stem
ConvertXtoDVD.dk

ConvertXtoDVD.dk

På den danske hjemmeside ConvertXtoDVD.dk kan du gratis hente programmet ConvertXtoDVD. ConvertXtoDVD er et program, som med få kliks, laver et hvilket som helst videoklip om til DVD formatet.

Derefter brænder ConvertXtoDVD videoklippet/filmen ned på en DVD skive for dig.
Et fantastisk og populært program til konvertering og brænding af DVD..
31
4,0
 Stem
Danish1

Danish1

Danish1 er førende inden for digitale reklamesøjler. Vi kan tilbyde et stort udvalg af digitale reklamesøjler lige fra 7” til 70” eller sammensætning af flere displays.
Herudover tilbyder vi specialdesignet løsninger, som læsninger designet i særlige materialer, løsninger til både inde og ude..
6
3,5
 Stem
Interaktiv Web

Interaktiv Web

Interaktiv Web er levende billeder på din egen hjemmeside - du sender til hele verden og altid i den bedste sendetid - nemlig når dine kunder ønsker at kigge med.
Skal det være en personlig præsentation, special effects, 3D produkter, musikvideo eller en reklamefilm - muligheder er mange med Interaktiv Web og vores referencer tæller bl.a.
GnaskeHelten, Peugeot Aalborg, Start2Work, KANAL Frederikshavn m.flere..
6
3,3
 Stem
Mediafarm - The Visual Communication Company

Mediafarm - The Visual Communication Company

Vi leverer bl.a. high-end 3D-grafik, illustrationer og animationer til medicinalindustrien, reklamebranchen og underholdningssektoren.
Vi tilbyder en bred grafisk service der bl.a. inkluderer medicinske, videnskabelige og tekniske illustrationer, GUI design, computerinterfaces, interaktionsdesign og animation til websites og andre softwareprodukter..
4
4,0
 Stem
Multimediedesigner Ayhan Tunaligil

Multimediedesigner Ayhan Tunaligil

Multimediedesigner Ayhan Tunaligil tilbyder professionelt design til en god pris.
Jeg er gang med at uddanne mig som multimediedesigner på NOMA (Nordic Multimedia Acadamy).

Jeg elsker at være kreativ og lege med de diverse programmer indenfor grafik..
3
4,3
 Stem
SoundtaxiGuide.dk

SoundtaxiGuide.dk

SoundtaxiGuide.dk er et dansk site, hvor du kan læse meget mere om programmet Soundtaxi og hvordan du på en nem måde kan fjerne DRM-beskyttelsen fra din musik og film.

Soundtaxi er en softwareløsning, der er udviklet til at to formål - for det første kan Soundtaxi konvertere mellem alle de mest anvendte lyd- og videoformater, imens Soundtaxi konverterer musikfiler fra f. eks WMV til MP3, så fjerner Soundtaxi samtidigt alle former for kopibeskyttelse, inklusiv den forhadte DRM-beskyttelse.