tilmeld link

EDB & Internet -» Webanalyse

Her kan du finde information og hjælp til at lave webanalyser og webstatistik på dit websted. Analyse og statistik er uhyr vigtige områder for at sikre en ordentlig konvertering
5
3,6
 Stem
Alt om Webstatistik & Google Analytics

Alt om Webstatistik & Google Analytics

Informationssite med alt om webstatistik og Google Analytics. Lær alt om Google Analytics, Yahoo!
Web Analytics, Woopra, og alle de profesionelle statistik værktøjer til din hjemmeside.
Læs med på bloggen om webanalyse og bliv dygtig webanalytiker på ingen tid..
4
4,0
 Stem
Google Analytics bog på dansk

Google Analytics bog på dansk

Google analytics bog på dansk så alle forstår det. Her lærer du Google Analytics på en måde så du kan optimere din hjemmeside og samtidig forstå webanalyse.

Ved at læse den danske Google Analytics bog kommer du et skridt foran konkurrenterne i forhold til konverteringsoptimering, så skynd dig over og bestil dit eksemplar allerede i dag. Dansk e-bog, som giver fuld værdi..
0
0,0
 Stem
Jan Dalsfort

Jan Dalsfort

Det digitale landskab ændrer sig konstant, og det stiller stadig større krav til jer, hvis I vil opnå digital succes. Digital success og digital modenhed går hånd i hånd, så hvis I ikke proaktivt arbejder med jeres digitale tilstedeværelse, vil I blive overhalet indenom. Jeg håber at kunne inspirere jer til at blive en digital succes..
3
4,3
 Stem
Nem IP - Find din IP-adresse

Nem IP - Find din IP-adresse

Det kan i mange tilfælde være praktisk at kende sin IP-adresse, men ofte er det kun den erfarne eller avancerede bruger der behøver for disse oplysninger i forbindelse med opsætning af netværksudstyr.

På sitet kan du hurtigt få et overblik over hvilken IP-adresse du besøger internettet med. Sitet er Gratis at benytte!.
3
4,0
 Stem
UserReport - Gratis webanalyse

UserReport - Gratis webanalyse

Få mere viden om hvem der bruger dit website og hvad de mener om det? Vi giver dig både brugertilfredshed-mål og mulighed for at stille dine egne spørgsmål.

Brug også CrowdIntelligence til at få feedback fra dine brugere, så du kan forbedre dit website. Dine brugere kan diskutere, og foreslå idéer der kan forbedre dit website.
3
4,0
 Stem
Webanalyse kurser - Google Analytics og Adwords kursus

Webanalyse kurser - Google Analytics og Adwords kursus

Kurser i webanalyse. Alle kurser indenfor online markedsføring og webtracking.

Kursus i Google Analytics, Yahoo! Web Analytics, SiteCatalyst fra Omniture, Google Adwords, Social marketing og generelt om konverteringsoptimering. Lær alle tricks og få rådgivning via kurset.

Speciel undervisning og workshops tilbydes ligeledes..
4
4,0
 Stem
Webanalyse med PathShaper

Webanalyse med PathShaper

PathShaper er et danskudviklet webanalyse værktøj, til brug ved online markedsføring. Fokus på udvikling af online forretning og e-commerce.

Logfilbaseret, med et utal af relevante analyser, rangerende fra det overbliksskabende til de helt dybe og detaljerede rapporter.
Priser baseret på mængde af brugere!.