tilmeld link

EDB & Internet -» Statistik & Counter

Hvis du arbejder med EDB & Internet, har du måske brug for at vide, hvor mange der kigger på dine sider. Der er masser af værktøjer til statistik, og du finder let en counter, som passer til netop dit site. Statistik & Counter-kategorien er en guldgrube for webfolket.
4
2,5
 Stem
Chart.dk

Chart.dk

Tæller med visse statistikfunktioner. Kun gratis med synligt, men lille, banner. Website statistik og counter.
15
3,4
 Stem
Gixmo.dk

Gixmo.dk

Gixmo.dk er en dansk side som tilbyder forskellige services. Såsom besøgtæller & blogs Gixmo.dk vil oprette nye services, når vi mener at det er noget som vil blive brugt, og som ikke findes andre steder på nettet i danmark..
5
2,8
 Stem
Hitcount.dk

Hitcount.dk

Vi tilbyder dig en komplet professionel statistik til hele din hjemmeside. Der kan oprettes lige så mange tællere som du har behov for, hvilket giver et rigtig stærkt værktøj til at analysere din hjemmeside. Hvis du har flere hjemmesider, kan du have dem alle tilmeldt under samme abonnement. Du vælger selv om tællerne skal være synlige på din hjemmeside. Desuden kan du oprette spørgeskemaer, som popper op ved besøg på en .
13
2,7
 Stem
LiveCounter.dk

LiveCounter.dk

Live Counter leverer live web statistik, som opdateres direkte i din browser uden du behøves at opdatere siden. Siden levere både reference- og søgeordsstatistikker, samt statistik for dage, uger, måneder og i altid.
Derudover er det muligt at se sidevisninger, unikke besøgende, antallet af online brugere og selvfølgelig er der 3 toplister for de 25 sider som har det største gennemsnit for 7 dage, flest besøg i dag og sidst, men ikke mind.
10
4,0
 Stem
LiveWebStats

LiveWebStats

Gratis usynlig besøgstæller med avanceret hjemmeside statistik. Alt den statistik du har brug for til dit website. Gratis med usynlig tæller..
1
4,0
 Stem
PeakCounter - Gratis tæller

PeakCounter - Gratis tæller

PeakCounter giver dig en gratis besøgstæller til din hjemmeside. Udover at tælle unikke besøg giver den dig også en placering på PeakCounters toplister.
Video-guides hjælper dig til at oprette og indsætte din PeakCounter..