tilmeld link

EDB & Internet -» Software

EDB & Internet er baseret på hardware og software. Software sælges i stort omfang på nettet, og vi har masser af spændende software-links her på siden. Noget software er endda freeware, som er gratis at benytte eller shareware, som typisk kun koster en smule. God software-jagt.
3
3,3
 Stem
1Team - det er os med C5/XAL

1Team - det er os med C5/XAL

1Team tilbyder rådgivning, konsulentbistand, udvikling og salg af Danmarks mest brugte økonomisystem Microsoft C5, der bliver brugt af over 60.000 virksomheder.
Vi kan hjælpe dig igang med C5 eller tilrette C5 til netop din virksomhed. Vi har endvidere en størrelse, der gør, at vi kan give dig en helt personlig rådgivning.
Vi har kunder over hele Danmark, så selvom vi er placeret i Midtjylland, er vi stadig internationale.
Mange har en sta.
1
4,0
 Stem
4D konsulenterne

4D konsulenterne

4D Konsulenterne tilbyder kurser og konsulent arbejde indenfor Microsofts og Adobes software pakker, herunder blandt andet Excel kurser, Photoshop kurser og øvrige Office kurser. 4D Konsulenternes kurser går i dybden og kan skræddersyes helt efter egne ønsker..
9
4,2
 Stem
Acinta Intelligence Technology

Acinta Intelligence Technology

Er din nuværende rapportering besværlig og ufleksibel? Acinta Intelligence Suite er brugervenlig og visuel software til ledelsesrapportering. Med intelligente dashboards får du overblik over hele virksomheden med bare ét skærmbillede, hvorfra du kan bore ned i data for at analysere de underliggende sammenhænge.

Med den indbyggede rapportgenerator kan du designe dine egne rapporter og dashboards, uden at være afhængig af IT eksperter.
<.
5
4,2
 Stem
Billetto

Billetto

Gratis online administration af billetsalg til dit arrangement.
På 2 minutter kan du oprette dit eget event og sælge billetter til dine gæster. Det er lige så nemt som at oprette et Facebook event, og du får din egen hjemmeside hvor du har mulighed for at tage imod visa og dankort betalinger uden det koster dig en krone.

Opret dit event idag og giv dine gæster mulighed for at købe billet hjemmefra med deres betalingskort..
11
4,3
 Stem
Billig software til ejendomsadministration

Billig software til ejendomsadministration

Askan er et brugervenligt databasesystem til ejendomsadministration.
Det er tiltænkt ejeren af en eller flere udlejningsejendomme og er afløseren for regnearket.

Systemet kan installeres på din PC og giver dig stort set de samme fordele som store og langt dyrere systemer. På grund af brugervenligheden er du i gang på under en time. Derfor tilbydes der heller ingen kurser i brug af Askan 1.2.

Systemet leveres med en kortfattet brugervejledning. Herudover har brugeren adgang ti.
6
4,3
 Stem
CloneCD.dk

CloneCD.dk

På CloneCD.dk kan du downloade programmet CloneCD og læse en dansk brugerguide til programmet om hvordan du skaber Image-filer fra dine CD og DVD medier.

CloneCD er udviklet af Slysoft, der også står bag udviklingen af populære programmer som CloneDVD og AnyDVD.

Med CloneCD får du et program som kan tage 100% perfekte backupkopier af din film, spil, programmer og andre data CD og DVD medier..
39
3,9
 Stem
Codecs.dk

Codecs.dk

Codecs.dk tilbyder download af codecs til korrekt afspilning af video- og lydfiler i Windows. Vi har samlet alle relevante codecs på ét sted, hvorfra det er gratis at downloade og installere dem. Alle vores anmeldelser er skrevet på dansk og alle downloads er testet for spyware, så det er sikkert at downloade dem.

Vi tilbyder codecs til afspilning af alle de populære filformater herunder DivX, AVI, MPEG, MP4, MPG, MKV, OGG, FLAC, MP3, WMA, WAV, MOV, WMV osv.

Udover at tilbyde downl.
1
4,0
 Stem
Concept Data A/S - C5 Forhandler i Herning- Medlem af CBC

Concept Data A/S - C5 Forhandler i Herning- Medlem af CBC

Concept Data er et innovativ, åbent og moderne firma, dette afspejler sig også i de løsninger vi implementerer til vores kunders forretning.

Vi har ikke faste moduler eller kasser til opgaveløsning – tvært imod vil vi hellere modulere opgaven.
Vi har erfaret, at ingen virksomheder er ens, derfor fokuserer vi på det unikke i kundens behov.
3
2,7
 Stem
Danish-shareware.dk

Danish-shareware.dk

Denne side er et forsøg på at skabe et centralt sted, hvor danske freeware- og sharewareprogrammører kan fortælle om deres programmer og hvor brugerne kan orientere sig om udbuddet. Beskrivelsen af de enkelte programmer er producentens (programmørens) egen. Undertegnede foretager ingen kvalitetsbedømmelse eller afprøvning. Da filerne ligger på programmørernes egne sider, har jeg i sagens natur heller ikke checket dem for virus.
7
3,3
 Stem
Dansk Software Center A/S - audcom revisorsystem

Dansk Software Center A/S - audcom revisorsystem

Revisorsystemer og økonomisystemer til virksomheder. Det primære produkt er integrerede systemer til revisorbranchen.

Hvor integrationen, lige fra kundernes tal kommer ind, til det færdigproducerede regnskab foreligger, samt dokumentationen af de udførte revisionshandlinger og styring af revisorens ressourcer og økonomi, effektiviserer og styrer revisorens forretning.

Dansk Software Center har leveret IT -systemer til revisorerne i mere end 30 &ar.
0
0,0
 Stem
Dantid

Dantid

Løsninger til tidsregistrering, jobregistrering og projektregistrering. Elektronisk eller med stempelur.Dansk Tidskontrol A/S har siden 1948 leveret løsninger til danske virksomheder samt stats- og kommunale institutioner inden for komme/gå- og jobregistrering samt adgangskontrol. .
11
3,7
 Stem
Deluxe Katalog

Deluxe Katalog

Konverter dine pdf filer til dynamiske flash-kataloger på få minutter.
Læg dine kataloger, magasiner, tilbudsaviser, bøger, brochure, blade, pjecer, salgsmateriale,
PDFer og aviser online på dit website med et Deluxe Katalog..
2
3,0
 Stem
Dialogdata.dk | Business Intelligence

Dialogdata.dk | Business Intelligence

Konsulent- og softwarefirma med speciale i udvikling og implementering af løsninger indenfor Business Intelligence, budgettering, rapportering, forecasting og konsolidering..
40
4,0
 Stem
DLC.dk - Download software til Windows PC & Mac

DLC.dk - Download software til Windows PC & Mac

Hos os finder du de mest populære downloads til Windows PC og Mac set med danske øjne. Vi har alt lige fra de vigtigste sikkerheds programmer til de bedste gamle computer spil. Og alt dette software er selvfølgelig anmeldt på dansk. Af gamle spil kan nævnes Leisure Suit Larry serien, Dynablaster, Grand Theft Auto, Pacman, Quake, Street Fighter, Super Mario Bros 3, Civilization og mange flere..
22
3,9
 Stem
Download.dk - Masser af freeware & drivers

Download.dk - Masser af freeware & drivers

Download.dk er Danmarks ældste software arkiv indeholdende flere tusinde spændende programmer og spil. Alt software på siden er af forskellig licens, men Download.dk prioriterer, at have så meget freeware som muligt på siden.

Husk også at der på Download.dk er en hel sektion kun med drivers, hvori du kan finde drivers til hvert enkel enhed, eller hente programmer, som automatisk opdaterer a.
4
3,8
 Stem
Download-Software.dk

Download-Software.dk

Download-Software.dk er en dansk hjemmeside omhandlende softwareprodukter til både private brugere og til virksomheds-brug. Alle de listede softwareprodukter er enten anmeldt eller beskrevet på dansk, så brugeren kan få en præcis opfattelse af produktets funktionsområde. Næsten alle softwareprodukter kan downloades og testes gratis - den normal testperiode er på 15-30 dage afhængigt af producenten.

Med andre ord, så tilbyder Download-Software.dk udelukkende shareware, trialware, demo-ver.
1
4,0
 Stem
Driver Navigator.dk

Driver Navigator.dk

Driver Navigator.dk er en dansk hjemmeside, som hjælper dig godt på vej med programmet Driver Navigator. Driver Navigator er et program, der tjekker alle din computers drivers og finder de nyeste og korrekte opdateringer til disse.

Dette medfører ofte en hurtigere og mere stabil computer. Men tag ikke vores ord for det. Læs mere og prøv programmet gratis på Driver Navigator.dk..
5
4,8
 Stem
Driver Update.dk

Driver Update.dk

Ny dansk side, der gratis guider brugeren igennem opdatering af computerdrivers. Her kan man også downloade en driverscanner, der gratis finder forældede drivers på computeren.

Brug hertil er også forklaret nøjsomt på dansk. Dermed skulle alle let og sikkert kunne opdatere computerens drivers, hvoraf en mere stabil og bedrende computere skulle fremkomme..
4
4,8
 Stem
DriverFinder.dk

DriverFinder.dk

DriverFinder.dk er den officielle danske side for programmet DriverFinder, der hjælper computerbrugere med at få opdateret gamle og forældede drivers på deres PC.
Du kan læse en dansk anmeldelse af DriverFinder og via en dansk brugerguide se hvordan du nemt kan bruge DriverFinder til at finde og opdatere drivers.DriverFinder kan via en stor online database søge efter drivers til din PC og på nuværende tidspunkt er der over 27 millioner drivers i databasen. Derfor er der stor chance for, at D.
5
4,0
 Stem
Erudite Soft - Outsource din udvikling til Indien

Erudite Soft - Outsource din udvikling til Indien

Indisk outsourcingselskab med 6 års erfaring med danske projekter indenfor programmering i PHP, .Net, ASP m.m.

Vi har også erfaringer med en lang række værktøjer, som kan hjælpe outsourcingsprocessen, samt vi har en dansk outsourcingkonsulent..