tilmeld link

EDB & Internet -» Betalingssystemer

Der findes forskellige former for betalingssystemer på nettet. Her har vi samlet nogle af de steder hvor du f.eks. kan oprette dankort betaling på din hjemmeside
0
0,0
 Stem
Bizsys - online kassesystem

Bizsys - online kassesystem

Bizsys udvikler, sælger og udlejer online kassesystemer. Vores system kører via en webbrowser, og det benyttes i almindelige detailbutikker, caféer, restauranter, loppebutikker, kiosker mm.I kan finde os i Åbyhøj og i Hillerød. Vi har kunder i hele Danmark, på Grønland og Færøerne..
0
0,0
 Stem
ePay

ePay

Det største betalingssystem i Danmark der understøtter de fleste open source systemer. Betaling understøttes mod NETS / Teller (tidligere PBS), Swedbank, Euroline og Handelsbanken. Derudover har ePay pluins til næsten alle CMS / Shopping systemer, så du som shop ejer ikke skal udvikle integrationen til ePay slev. Kom i gang for blot 99,- pr måned med f.eks. Dankort..
0
0,0
 Stem
kassesystem

kassesystem

Hos Amero finder man et kassesystem som er direkte udvikling i samarbejde med detail specialisterne i danmark.uanset hvilken type butik du skal starte får du altid en seriøs rådgivning og en skarp pris på en løsning som passer til dit behov..
8
4,1
 Stem
Nets.eu (tidligere PBS)

Nets.eu (tidligere PBS)

Nets der tidligere er kendt som PBS, er blandt de absolut største virksomheder indenfor betalingsløsninger, betalingskort og informationsudveksling.

Nets arbejder målrettet på at blive den førende nordeuropæiske aktør på dette område.

Nets vigtigste opgave er at sikre, at de daglige køb, betalinger, pengeoverførsler og alle andre transaktioner sker gnidningsløst og trygt..
0
0,0
 Stem
POS

POS

Brug for et nyt POS system. Sensor Media fører en række forskellige løsninger – også til din branche, blandt andet POS terminaler med touch screen og lækkert design.Point of sale-løsninger (POS) er en vigtig del af det, at drive forretning, hvad end du er i bar-, restaurant-, hotel-, fitness- eller butiksbranchen. Et godt POS er med til at gøre det hele lettere og sparer dig for en masse arbejde.Sensor Media sælger elegante POS løsninger, hvor der er lagt ekstra vægt på designet. De er lavet til.
6
4,2
 Stem
Scanpay Komplette Betalingsløsninger

Scanpay Komplette Betalingsløsninger

Scanpay tilbyder billige og komplette betalingsløsninger for webshop ejere.

Hos Scanpay får du både en betalings gateway og en merchant konto, og derfor behøves ingen indløsningsaftale med pbs.

Med Scanpay kan du modtage alle gængse betalingskort undtagen Dankort..
9
4,2
 Stem
Wannafind Betalingssystem

Wannafind Betalingssystem

Med Wannafind.dks betalingssystem er det muligt at modtage betalinger med kreditkort over internettet direkte via din egen hjemmeside.

For at kunne benytte Wannafind.dk's betalingssystem kræves en indløsningsaftale med PBS.
Ønsker du herudover at benytte kontooverførsler via Netbank eller andre korttyper, kræves der desuden en aftale med de respektive banker, samt kortudbyder..
0
0,0
 Stem
Yourpay

Yourpay

Vores koncept henvender sig til den lille og mellemstore virksomhed, som ønkser lavere omkostninger til betalingskortaftaler. Vores målsætning er at tilbyde den mest enkle og integrérbare betalingsløsning, som giver lavere totalomkostninger for vores kunder. Vores grundprincip er at dine omkostninger følger din indtægt. Vi hylder princippet "Pay as you go"..