tilmeld link

EDB & Internet -» Virus & Sikkerhed

EDB & Internet kræver et vist mål af sikkerhed mod virus. På linkene her på siden finder du viden om virus og sikkerhed, og du finder virksomheder, som er parate til at hjælpe med at holde din computer sikker og fri for virus
3
4,0
 Stem
Avirus.dk! Virus & antivirus

Avirus.dk! Virus & antivirus

Computer virus og Antivirus. Alt om hvordan du sikrer dig, og har du fået virus, så er der også hjælp at hente. Masser af gratis hjælp.
Velkommen til Avirus F-Secure og Avast Antivirus Der skal snakkes om Antivirus i de næste 12 minutter. Avast og F-Secure er de 2 programmer som jeg højt anbefaler, og hvad du skal ha fat i, er op til dig når du har kikket fordele og ulemper igennem..
2
4,5
 Stem
BackupBlog.dk

BackupBlog.dk

I et samfund hvor alt er bundet sammen af tal og data, må noget af det vigtigste være at sørge for at have en ordentlig backup af sine data.
Derfor har vi startet bloggen BackupBlog.dk hvor vi giver dig tips og tricks til hvordan du nemt og smertefrit kan sørge for at dit data altid er i sikkerhed..
6
3,0
 Stem
Comendo.com

Comendo.com

Comendo giver rettidig information og viden til vores kunder, via artikler, alarmer, 24-timers bemandet support og nyhedsbreve.
Vi har blandt andet udviklet en søgerobot, der døgnet rundt scanner internettet/ websites og opsporer nye vira/orme, som vil give problemer for vores kunder.
Vi arbejder konstant på at få nye produkter, der letter vores kunders hverdag, ind i produktporteføljen. Således er Comendo Mailscanning (fjerner vira/orme) og Comendo.
7
3,9
 Stem
FairSSL certifikater

FairSSL certifikater

FairSSL sælger professionelle SSL certifikater til Danmarks laveste priser, med gratis support og vejledninger.
Køb SSL certifikater fra GlobalSign, AlphaSSL, GeoTrust, RapidSSL m.m. Vi fører også de advancerede SAN certifikater til Unified Communications og Exchange 2007 og Exchange 2010 med fuld prisudregning online! Prøv os gratis, vi har gratis 45 dages ægte domæne valideret SSL certifikat fra GlobalSign med over 99% genkendelse i både b.
6
4,2
 Stem
Fjern Spyware

Fjern Spyware

FjernSpyware.dk omhandler de fleste aspekter omkring spyware, adware og malware.

Blandt andet hjælper vi til at finde de bedste anti spyware programmer til at scanne, checke og fjerne spyware, adware og malware fra din computer.
Dette sker gennem en kombination af de forskellige udbudte anti spyware programmer, men også ved blog indlæg hvor vi kommenterer på hvad vi ser ude omkring i markedet..
7
2,6
 Stem
Internet Security.dk

Internet Security.dk

Nyheder, artikler og tips om antivirus, spam, spyware og internetsikkerhed, herunder informationer om antivirus-pakker, spambekæmpelse, sikring af pc'er samt aktuelle tilbud på antivirussoftware og sikkerhedspakker..
10
2,9
 Stem
Secorio

Secorio

Secorio ApS leverer førsteklasses SSL, email og code signing certifikater til konkurrencedygtige priser til virksomheder i hele Europa.
Vores sortiment omfatter såvel standard som SGC-aktiverede SSL-certifikater samt de helt nye Extended Validation certifikater, der farver adresselinjen i nyere browsere grøn. Naturligvis kan vi også tilbyde wildcard certifikater og intranetcertifikater.
Uanset om du har brug for et enkelt eller flere certifikater, har vi en l&os.
1
4,0
 Stem
Siscon

Siscon

Siscon yder IT-sikkerhedsstyring til både offentlige institutioner og private virksomheder. Vi leverer bla. programmet ITSMS der understøtter en aktiv strukturering af IT-sikkerhedspolitiken, så den kan omfatte og involvere hele organisationen..
15
4,1
 Stem
SPAMfighter

SPAMfighter

Et Dansk antispam filter, som er kårets som det bedste antispamfilter af Cnet og mange andre anderkendte websider.

Programmet er let at installere og er gratis til private brugere.
SPAMfighter har et indbygget community filter, det betyder at når tilstrækkeligt mange andre har blokeret en bestemt spam mail, så bliver den også blokeret i din mailboks.
3
4,0
 Stem
Spindelnet

Spindelnet

SpindelNet blev oprettet som en enkeltmandsvirksomhed i 1997 til at fakturere opgaver udført i fritiden.
Efter tiden som sikkerhedskonsulent, har nogle kunder henvendt sig, for at få hjælp med Rådgivning, installation, drift og dokumentation, af sikkerhedsløsninger som Firewall og VPN, Stærk brugervalidering, Hardning af servere og applikationer Fejlsøgning af netværk og netværksapplikationer.
Hjælpen kan fortages telefonisk,.
6
3,8
 Stem
Spywarefri Shop

Spywarefri Shop

Spywarefri Shop tilbyder gennemtestede sikkerhedsprogrammer fra de bedste producenter. Blandt andet Kaspersky, ESET, BullGuard, Webroot og Sunbelt.
Derudover kan du få gratis eksperthjælp fra vores forum på Spywarefri.dk, hvis du skulle være ramt af virus eller lignende..