tilmeld link

EDB & Internet -» Internet Udbydere

Her kan du finde forskellige danske internetudbydere. Alt fra fibernet, ISDN til mobile løsninger. At komme på internettet kræver en Internetudbyder
36
4,0
 Stem
Internetudbyder - Bredbånds Guide

Internetudbyder - Bredbånds Guide TopLink

Dansk oversigt hvor du kan finde gode og relevante tilbud på bredbånd og mobilt bredbånd fra de danske internetudbydere. Vi samler op på de forskellige udbydere - kigger på priser, hastigheder, support og mere. Her finder du med garanti billigt bredbånd. Find din næste bredbåndsforbindelse igennem Internetudbyder.com.
8
3,8
 Stem
bolig:net - bredbånd, telefoni og TV til boligforeninger og private

bolig:net - bredbånd, telefoni og TV til boligforeninger og private

bolig:net tilbyder bredbånd, telefoni og TV til boligforeninger og private.
Der tilbydes bredbånd med valgfrie hastigheder og smarte services. Telefoniabonnementerne er baseret på IP-telefoni og TV løsningen er baseret på IP-TV..
11
4,0
 Stem
CBB Mobil bredbånd

CBB Mobil bredbånd

CBB Mobil A/S har siden d. 1. maj 2004 været ejet af Telenor Danmark Holding A/S. Firmaet blev stiftet d. 1. oktober 2000. Indtil 1. oktober 2002 markedsførte vi os som Club Blah Blah i Danmark.

Du kan via CBB Mobil bredbånd få dig hurtigt og billig mobilt bredbånd til boligen. Der er ofte gode kampagner og slagtilbud fra CBB mobil, sp hold øjnene åbne og slå til når du finder et tilbud du kan bruge..
34
3,9
 Stem
Fullrate

Fullrate

Fullrate gør bredbånd enkelt og billigt. I april 2006 lancerede vi bredbånd med internet og telefoni i Storkøbenhavn.
Fullrate bredte sig stødt ud i resten af Danmark, og i juli 2008 blev Fullrate landsdækkende. Fullrate har markedets bedste priser for en samlet internet- og telefoniløsning.

Det er et centralt punkt strategien, at Fullrate altid udbyder enkle løsninger til en fast lav pris. Fullrate producerer markedets billigste bredbåndsløsning, og leverer samtidig markedets højest.
16
4,2
 Stem
Lollands.Net - Din lokale internet udbyder

Lollands.Net - Din lokale internet udbyder

Vi kan tilbyde stabilt internet, dér hvor andre ikke kommer ud.
Endnu kan vi dog ikke levere signal alle steder, men jo flere der tilmelder sig fra samme område, des større er chancen for, at vi etablerer sendemast i området.

Hvis en gruppe mennesker ønsker internet, er man velkommen til i fællesskab at kontakte os for at høre nærmere..
6
3,7
 Stem
Mobilselskabet 3 - mobilt internet

Mobilselskabet 3 - mobilt internet

3.dk er et dansk mobilselskab der både specialiserer sig i telefoni og internet.
Når du vælger mobilt internet fra 3, får du hastigheder helt op til 16 Mbit/s, så du kan lave helt de samme ting, som du kan med en fast bredbåndsforbindelse - men du kan selvfølgelig gøre hvor som helst og når som helst med mobilt internet fra 3.
14
3,9
 Stem
Mobilt internet og bredbånd - OiSTER

Mobilt internet og bredbånd - OiSTER

OiSTER er et af de mest foretrukne udbydere af mobilt bredbånd i Danmark, der i flere uafhængige tests er udnævnt som Bedst til prisen.

En af de populære ting ved OiSTER er at der ikke er en bindingsperiode for kunderne. Dvs. du kan opsige det hvornår det skal være. Det gør OiSTER måske fordi de tror så meget på deres produkt og ikke frygter flugt af brugere. Vi tilbyder hurtigste og bedste bredbånd i landet og har den klart bedste dækning af alle

Med mobilt bredbånd fra OiSTER v.
8
3,6
 Stem
netibolig.dk

netibolig.dk

Websiden er primært bygget op omkring rådgivning af boligejere som bliver fibernetkunder. Herunder et udsnit af spørgsmål som vi ofte for stillet.
Spørgsmål: Kan jeg genbruge min antenneinstallation?
Svar: Umiddelbart nej, SEAS-NVE foreskriver at der skal bruges et snoet kobberkabel der hedder kategori 6. FAST-TV har dog en tv boks der Kan man montere sin eksisterende antenneinstallation på og få det samme tv billede som tv boksen viser. .
15
4,1
 Stem
TDC Online

TDC Online

TDC Online giver bredbåndsbrugere endnu mere inspiration, indhold, nye muligheder og oplevelser med en portal, der er tidssvarende, overskuelig og logisk.

Du kan på tdconline.dk få overblik over din mail, kalender og dagens nyheder, få en status på virussituationen, se hvad der kommer i tv og biograf, tjekke vejret og generelt holde dig opdateret om nettet og hvordan du bruger det. Alt det som er rart at have samlet på sin startside.