tilmeld link

EDB & Internet -» Portaler


Internettet har mange portaler, som organiserer forskellig viden. Her ser du en oversigt over mange af dem. Nogle portaler koncentrerer sig om bestemte emner eller brancher, mens andre er brede portaler, som leder sig til næsten hvad som helst

allLinks

allLinks

Find din driver her, til din PC..Gå på opdagelse i den store link samling .... Daglig optatering, af drivers og links....PT DK´s *største* drivers samling....Vi linker nu til mere end 400 driver sider.....
A-Z startside - Verdensnavle

A-Z startside - Verdensnavle

Findes det på nettet, så er det her. Søger du noget på nettet så er det her. Her er link til alt mellem himmel og jord. Hjælp til næsten alt. Link til næsten alt. Alle de programmer du har brug for til din PC (Freeware). Alle steder der er værd at besøge i Danmark. Virusside, nyheder mm.
DUDA - din vej til viden

DUDA - din vej til viden

DUDA - din skole og fritidsportal til internettet med over 7000 emneopdelte links til primært dansksprogede sider... her finder du nemt, hvad du leder efter..
Eniro Nyheds-Index

Eniro Nyheds-Index

Danmarks mest anvendte startside med over 10 år på bagen.
200 guides og over 25.000 links fordelt inden for emner som aviser i hele verden, biblioteker, chat, erotik, film, fritid, hobby, horoskoper, jagt, kendte, kontaktannoncer, kultur, nyheder, sport, søgemaskiner, uddannelse, vittigheder og meget mere..
inCaptiva A/S - Public IT Solutions

inCaptiva A/S - Public IT Solutions

Vi udvikler intranet, ekstranet og portalløsninger med afsæt i MS .Net og SharePoint til primært den offentlige sektor.

Vores kunder er blandt andet Region Syddanmark og Servicestyrelsen, der bruger inCaptivas egetudviklede portalværktøj iPortal til al webkommunikation.
Danske Regioner anvender desuden vores WCM system til publicering af alle sundhedsfaglige jobannoncer i de fem danske regioner, og har ad den vej sparet mange ressourcer siden lancering.
InternetPortaler DK-finder

InternetPortaler DK-finder

Danske og internationale Portaler på Internettet. DK-finder.dk er en privat hjemmeside, som har eksisteret siden 1997. DK-finder.dk indeholder links til danske og udenlandske hjemmesider, som skønnes at være af almen interesse for hjemmesidens gæster.
IT-Links

IT-Links

Dansk IT Portal med Links til alt inden for IT. Antivirus, Antispam, Programmering, Tutorials, Online spil, Grafik, Postkort, Demoer, Web Hoteler, HW Tests, Mobil. Vi LINKER TIL DET & MEGET MERE. Hvad venter du på GET IT !.
Min-Mac.dk

Min-Mac.dk

Min-Mac.dk er din Apple portal med nyheder indenfor Mac OS, iPod, iPad, iPhone og Apple generelt. Ud over Apple nyheder finder du også et stort software arkiv med programmer til Mac OS.

Programmerne er opdelt i sigende kategorier og alle anmeldt på dansk.

Med programmer fra Min-Mac.dk sikrer du dig programmer til din Mac af højeste kvalitet og modsat sider med programmer til både PC og Mac ved du, at det software du download hos Min-Mac.dk virker på.
Netkvik - få mere ud af internettet

Netkvik - få mere ud af internettet

Netkvik er en super startside for danske internetbrugere.
Forside med links og søgefelter i 9 grupper: Søgning, reference, landkort, nyheder, vejret, shopping, audio, video og spil.
Eksta sider for hver gruppe med mere information og en masse links..
Tilbudet.dk

Tilbudet.dk

TILBUDET.DK er det sted på nettet, hvor du kan finde links til de bedste tilbud. Det er mere end bare et tilbud... Tilmeld din hjemmeside gratis! Annoncepriser til enhver pengepung..
toflo.dk - Kickstarter til Nettet!

toflo.dk - Kickstarter til Nettet!

Portal med plads til det hele. Toflo.dk er en emneopdelt søgemaskine, hvor der også er forum og artikler..
Ønskeseddel

Ønskeseddel

Opret en ønskeseddel online og offentliggør den via nettet - hvis du mangler inspiration har vi også hjælp til det. Opret dig i dag og deltage i vores løbende konkurrencer..