tilmeld link

EDB & Internet -» Netbutikker

SUMOshop

Et stabilt system: SUMOshop er det rigtige valg for butiksejeren, der ønsker en brugervenlig, komplet og professionel webshop.
Systemet er idéelt for kunden, der ønsker en fleksibel løsning, der kan tilrettes helt efter ønske, både grafisk og funktionsmæssigt.
Fleksible funktioner: SUMOshop indeholder fra starten alt der skal bruges for at drive en moderne webshop. Derudover er der fuld fleksibilitet med indføring af nye funktionaliteter eller ændring af de nuværende.
Vi skræddersyer koden præcis til din butiks ønsker. Unikt design: Vi kan integrere kundens eget design i SUMOshop, eller kan lave et design på baggrund af ønsker og behov.
Således vil webshoppen fremstå helt unik, ramme målgruppen og passe til virksomhedens image. Hos andre shopsystemer ligner alle siderne hinanden - med SUMOshop er det lige omvendt.
En komplet hjemmeside: SUMOshop indeholder udover shop-funktionerne et komplet CMS system. Hold kunderne til med nyheder, artikler, nyhedsbreve og spændende indhold, flot og enkelt sat op gennem vores administrations-interface. Brugervenligt for kunderne - og dig: SUMOshop kan i det daglige styres af enhver - også uden den store computereksamen.
Varer, bestillinger, billeder og tekst kan ændres og tilføjes fra den logiske og letanvendelige administrationsdel.
Integration: Vores speciale er integration til butikssystemet Satellite - men kan også integrere til andre systemer, herunder bl.a. Winfinans, Navision, SAP. SUMOshop kan også bruges uden eksternt lagersystem, da kunden kan vedligeholde lageret direkte i webshoppen.


Søgeord: webshop, webbutik, netshop, netbutik, cms
Tilføjet d.
Kategori: EDB & Internet » Netbutikker
Vurderet: SUMOshop
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 3,8 ud af 5 - baseret på 5 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

5
3,8
Stemmer:SUMOshop Link er blevet vurderet 3,8 stjerner
 Stem på dette link

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: SUMOshop
Dit Navn:
Validering: 6 + 8 =
Kommentar:Relaterede links:

Skræddersyede Magento Webshop Løsninger


Magento webshop løsninger uden dyre månedlige afgifter. Kan integreres til økonomisystemer som e-conomics, og microsoft C5.

Magento

StartNetbutik.dk - Webshop der er nem at betjene


Webshopløsning, der er nem at betjene og særdeles søgemaskinevenlig. Gratis oprettelse.

ScanNet - Webshop


Få nemt en webshop og kom godt igang med e-handel. Hos scanet vil vi gerne gøre det nemt få dig, at komme i gang med e-handel.
Vi har sel