tilmeld link

EDB & Internet -» Multimedia

SoundtaxiGuide.dk

SoundtaxiGuide.dk er et dansk site, hvor du kan læse meget mere om programmet Soundtaxi og hvordan du på en nem måde kan fjerne DRM-beskyttelsen fra din musik og film.

Soundtaxi er en softwareløsning, der er udviklet til at to formål - for det første kan Soundtaxi konvertere mellem alle de mest anvendte lyd- og videoformater, imens Soundtaxi konverterer musikfiler fra f. eks WMV til MP3, så fjerner Soundtaxi samtidigt alle former for kopibeskyttelse, inklusiv den forhadte DRM-beskyttelse. Programmet Soundtaxi understøtter konvertering og fjernelse af DRM fra følgende video- og lydformater: WMA, WMV, MP3, RAX, RA, P4A, MP4, AVI, OGG, WAV, M4V, AA, SND, AAC, AIF og lydbøger. SoundtaxiGuide.dk tilbyder download af de forskellige versioner af Soundtaxi og yder dansk support på programmet. Så har du spørgsmål eller tekniske problemer med at anvende Soundtaxi, så tøv ikke med henvende dig til vores support og få svar indenfor 24 timer.


Søgeord: soundtaxi, drm, lyd, video, musik, sange, tdc, play
Tilføjet d.
Kategori: EDB & Internet » Multimedia
Vurderet: SoundtaxiGuide.dk
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 4,3 ud af 5 - baseret på 3 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

3
4,3
Stemmer:SoundtaxiGuide.dk Link er blevet vurderet 4,3 stjerner
 Stem på dette link

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: SoundtaxiGuide.dk
Dit Navn:
Validering: 1 + 8 =
Kommentar:Relaterede links:

Danish1


Danish1 er førende inden for digitale reklamesøjler. Vi kan tilbyde et stort udvalg af digitale reklamesøjler lige fra 7” til 70&rdqu

Mediafarm - The Visual Communication Company


Vi leverer bl.a. high-end 3D-grafik, illustrationer og animationer til medicinalindustrien, reklamebranchen og underholdningssektoren.
Vi tilbyder en bred g

ConvertXtoDVD.dk


På den danske hjemmeside ConvertXtoDVD.dk kan du gratis hente programmet ConvertXtoDVD. ConvertXtoDVD er et program, som med få kliks, laver et hvil